Debattdag forts.

Iaf..
..Debattemat hängde även kvar på lunchen, då vi vilt diskuterade snygga personer. Vi kom fram till att:

1. Will Smith är snyggare än Brad Pitt (något som killarna inte höll med om)
2. Jessica Alba slår alla! (alla höll med)
3. Att svenskar överhuvudtaget ser väldigt bra ut, konkurrensen är stenhård så därför borde man satsa på en utlandsresor där vi förhoppningsvis kan få känna sig lite mer uppskattad ;)
4. Måns, man vill ta på! Med Stenmark man vill barn få!



Vad säger ni? Är hon bruden som tjejerna vill va och killarna vill ha? Slår hon alla, eller finns det någon vi inte tänkt på..?

M. Puss<3

Debattdag!

För tillfället har vi egentligen matte.. men, vadå, ibland måste man unna sig en ledig stund i vardagen! plus att vi har, på bara två dagar, klarat av 3 prov. så vi känner att vi faktiskt är värda en liten paus!

På religionen hade vi debatt, vår grupp var först ut!
Matilda - debattledare, två lag bestående av Hanna, lotta mot Miri, linnea - trevligt värre.
Debatten hängde även kvar på lunchen. se nästa inlägg!

Fina Malin i 2an tar lätt hem dagens outfit! klockren!!!



Och...
Glöm ej att gratulera Carl och Eleonor som firar 8 månader imorgon!!!

Puss <3
/Hanna och Miri


Måndag

Efter världens segaste morgon lyckades jag komma iväg till skolan, till första lektionen - MATTEPROV. Jag och Hanna hade bestämt oss för att inte plugga innan, utan mer köra stenhårt pang på för att sen se vad vi behöver jobba med. Oerhört smart tycker jag! Vi tänkte också som så att, va fan, går första provet bra då kommer man bli slapp och skita i att plugga framöver. Vi satsar helt enkelt på att få dåligt nu, så vi blir taggade och pluggar som små as till nästa!!

På svenskan skrev vi klart vår utredande uppsats. Den som endast fick skrivas på lektionstid .. he he he, vilket jag bara tror var en i vår klass som följde - Melanie. Hur hon klarade det, plus att hon blev färdig innan oss andra som fuskskrev lite hemma.. det övergår mitt förstånd.

Aja, sedan blev det en spontan fika på waynes med..


     Djärf         Hanna                  Moi                 Alfred              Sofia           Jacob Heiborn

Nu ska jag rota lite bland mina kläder, för på söndag blir det tjejklädbytardag hemma hos SoFia! Myyyyyys<3

Lö - E.Ö, Sö - DM

Hej hallå! känner mig lite dum när jag skriver inlägg här, eftersom det är HANNASOCHMIRIS blogg. men jag har ju ingen egen och för tillfället har jag tråkigt!

jag tänkte bara säga att igår var en trevlig kväll! ingen har nog missat att vi var hos emma, och ni som missade det, ni MISSADE verkligen något! he he he


lite bilder, tog dem från maddes facebook och mel's blogg! hoppas det är ok :)



Idag har jag jobbat. söndagar, veckan innan lön brukar vara ganska sega. jag hade lite tråkigt och fick för mig att prova ett par byxor. McGordon st 44,32 (De största jeansen vi har)

the resullllt!!!


fatta seriöst att en Miri får plats i varje ben!

Aja, nu sitter jag här nyduschad i sängen och känner mig allmänt fräsch! älskar att vrida på riktigt riktigt varmt vatten, låta det bränna tills man vant sig vid det, för att sedan vrida upp ännu varmare, ännu varmare! ännu varmare!!
... minuset är dock när man öppnar badrumsdörren och kalluft strömmar in.
egentligen borde man duscha askallt, för då när man öppnar dörren borde det ju kännas varmt liksom..
aja bara en dum perentes. Nu ska jag sova! GODNATT<3

Kl: 04:01, sjuk och partypepp

Hej hej hej!

tänkte bara skriva ett litet inlägg för att:
1. ha nånting att göra (kl är 04:01)
2. få till nån slags rutin på bloggandet
3. jag inte har några pengar på min mobil och börjar få skrivabstinens

typ.

Sååå..

KLASSFOTOT ÄR TAGET!!! NICE ELLER BAJS - det får vi snart se.



Partypepp

Det har uppmärksammats att det ska vara klassmys hemma hos överström på lördag! mycket trevligt! skriv upp er! (menas det bara vår klass eller är även 2orna bjudna?)

Oktoberfester har varit uppe på tapeten igen. TVÅ? vår klass en och tvåorna en?? bara det inte blir fail så att ingen har! jag är PARTYYYYYYYYSUGEN!!!!!!!!!!!!!!!

sen hörde jag även på lunchen att tre söta pojkar i 3an planerar att slå ihop sina födelsedagar, och ha 18års-fest hemma hos heiborn!!! :D

märks det att jag är lite pepp på party? jomenvisst! till 100%

här kommer lite gamla partybilder:
(klicka för att få större!)


pussochkram
/Miri

Back on Track! ... again!

Kära läsare!

ett sommarlov har passerat, en ny tid är kommen och våra liv är på väg att förändras!

Vad har då hänt dessa dagar då datasalen varit ur funktion?
- jo, en hel drös med små, söta 15åringar har tagit klivet in i The Desperat Kingdom of Love! detta är mycket trevligt, och även om vi verkade läskiga till en början så välkomnar vi er med öppna armar!

En del nya trevliga ämnen har vi också fått på schemat! bla. Naturkunskap!


M. och Sophia med proffessor Renman

GLÖM INTE! KLASSFOTO IMORN kära klass! vi tar med kameran och lovar att uppdatera mingelbilder från imorn! så titta snart förbi igen!

btw, vi har precis kommmit tillbaka från en snabbshoppingrunda i nkpgs centrum. med stora förhoppningar äntrade vi JC's nyrenoverade lokaler! Wow! shit, glödhett! riktigt fräscht!! en del fynd hittades, och mer lär det bli. ett plus är förstås att typ världens snyggaste kille jobbar där!!! Uhlala


"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes -- all you need is one"

/Hanna & Miri

RSS 2.0